Skip to content

Japonský premiér je idiot a padouch nedůstojný člověka

Pchjongjang, 7. listopadu čučche 108 (2019) (KCNA) – 7. listopadu vydal velvyslanec Ministerstva zahraničních věcí KLDR Song Il Ho následující prohlášení:

Říká se, že blázen zůstane bláznem až do své smrti a nikdy nenapravíte vrozeného darebáka.

Nyní japonský premiér Abe, idiot a padouch nedůstojný člověka, dělá rozruch v souvislosti s naší zkušební palbou z mimořádně velkého vícenásobného raketometu, jako by na území Japonska padla jaderná bomba.

Abe poté, co jsme provedli svou zkušební palbu z mimořádně velkého raketometu, blábolil, že se jedná o odpálení balistických raket a hrozbu pro Japonsko. Kromě toho na summitu ASEAN drze prohlásil, že vypálení severokorejské rakety je bezohledným porušením rezoluce OSN a že mezinárodní společenství by mělo přikročit k denuklearizaci severu.

 

Je velmi ostudné pro toho, kdo opakovaně řekl, že naše nedávná postupná sebeobranná opatření „nemají žádný dopad na bezpečnost Japonska“, vypouštět jedovatá slova o balistických střelách a porušení rezoluce OSN.

Když Abemu připadá situace pro něho příznivá, přijde jako pes vrtící ocasem, a když se zdá, že se situace změní jiným směrem, důvtipně odhalí své nitro a kouše jako šílený pes. Je to takový malicherný, hnusný a ubohý politický šosák.

Abe je také mimořádným ignorantem, který sní o přeměně Japonska ve vojenskou mocnost, ačkoli nedokáže rozlišit raketomety od raket, a zdá se být slabomyslným, když tupohlavě pronáší pouze hrubá a zlobná slova jako „provokace“, „pobouření“, „porušení“, „únos“ a „tlak“.

Je to skutečná zrůda.

Vzhledem k tomu, že takový podlý a hloupý amorální element je premiérem, je Japonsko ve světě zesměšňováno jako „politicky trpasličí země“, „potápějící se ostrovní země“ a „osamělá země bez budoucnosti“.

Je přirozené, že se s Abem zachází jako s ubohým štěnětem a nešťastným trpaslíkem, který nedokáže vstoupit na mezinárodní politickou scénu s Korejským poloostrovem v jejím středu.

Člověk se nemůže než smát, když sleduje, že se Abe ve stejné pozici pečlivě snaží klepat na dveře Pchjongjangu a povídá si o nějakém „bezpodmínečném jednání“.

Abe, který vypustil z úst tak zlostná slova ve vztahu k našim spravedlivým sebeobranným opatřením, by neměl nikdy ani snít o překročení prahu Pchjongjangu.

Neuplynulo mnoho let od chvíle, kdy se usadil mír na obloze nad Japonskem.

Pokud trpaslíci budou pokračovat v provokacích proti naší republice, zřejmě chtějíce zažít neklid a hrůzu, s níž se třásli, když létala nad Japonskem bojová letadla, my uděláme to, co budeme chtít, bez ohledu na osamocené ostrovy.

Japonsko by mělo s jistotou vědět, že pokud bude jednat tak jako nyní a neuvědomí si, kde stojí, může čelit ještě větší katastrofě a zkáze.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp

Mezi naším národem (Uri minzokkiri), http://uriminzokkiri.com