Skip to content

Více než 84 tisíc lidí z více než 1900 jednotek během roku vystoupilo na Pektusan

Pchjongjang, 3. prosince čučche 109 (2020) (KCNA) – Uplynul rok od chvíle, kdy vážený nejvyšší vůdce soudruh Kim Čong Un provedl historickou jízdu na koni na místa revoluční a bojové slávy v oblasti hory Pektu (Pektusan). Během této doby vystoupilo na horu Pektu více než 84 tisíc funkcionářů, pracujících, vojáků lidové armády a studentů z více než 1900 jednotek.

V prosinci loňského roku během své cesty na koni po místech revoluční a bojové slávy v oblasti hory Pektu stanovil soudruh Kim Čong Un skvělý program vzdělávání v revolučních tradicích, který by věčně chránil a podporoval, dědil a rozvíjel revoluční tradice Pektu, a tak na základě nezlomných ofenzívních myšlenek založených na těchto velkých tradicích překonal obtíže revoluce a dosáhl průlomu.

 

Straničtí propagandisté celé země srdečně podpořili myšlenku váženého soudruha nejvyššího vůdce a zahájili výpravu na místa revolučních bojů, následováni studenty celé země, poslanci Nejvyššího lidového shromáždění, pracovníky vlády, organizací pracujícího lidu, výborů, ministerstev a ústředních institucí, stranických a státních orgánů, továren, podniků a ústavů všech úrovní, pracujícími, sloužícím mužstvem Korejské lidové armády a Sil veřejné bezpečnosti.

Výpravy pokračovaly během celého roku, přičemž více než 56 tisíc lidí prošlo pektusanskou tajgou v zimě.

Cesta na horu Pektu vštípila všem členům kampaně, že je pochodem věrnosti k následování váženého soudruha nejvyššího vůdce a cestou přesvědčení, že věc revoluce čučche bude pokračovat věčně.

 




















 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp