Skip to content

Oddělení ÚV KSP a rodiny vedoucích funkcionářů poskytly pomoc obyvatelstvu okresu Unpcha

Pchjongjang, 12. srpna čučche 109 (2020) (KCNA) – Oddělení Ústředního výboru Korejské strany práce a rodiny funkcionářů jeho vedení upřímně pomohly obyvatelům obce Tečchong-ri v okrese Unpcha provincie Severní Hwanghe, kteří utrpěli záplavami.

V souladu s ušlechtilým záměrem váženého nejvyššího vůdce soudruha Kim Čong Una, který důsledně propaguje obětavou a oddanou službu pro dobro lidu jako revoluční rysy naší strany, poskytli funkcionáři Ústředního výboru strany a rodiny funkcionářů jejího ústředí mnoho materiálů pro brzkou stabilizaci života obyvatel postižené oblasti.

 

Kamiony naložené základními materiály dorazily 10. srpna odpoledne do okresního města. Soudruzi Ho Čchol Man, Ro Kwang Sop, O Il Džong a další kádry Ústředního výboru strany předali materiální pomoc funkcionářům a obyvatelům okresu a vsi.

Obyvatelé po obdržení jídla, přikrývek, denních potřeb, léků a jiných materiálů vyjádřili své skutečné pocity, že naše strana je nejlepší na světě, protože se srdečně stará o všechny syny a dcery  této země.

 

 

Funkcionáři Ústředního výboru strany se setkali s funkcionáři okresu a obce a požádali je, aby naplnili svou odpovědnost a roli věrných služebníků lidu při práci na okamžité stabilizaci života obyvatel a odstranění následků povodní.

Funkcionáři Ústředního výboru strany se seznámili se životními podmínkami lidu v postižené oblasti a povzbudili je, aby hrdě vybudovali svou rodnou ves jako příkladnou vesnici socialismu.

Obyvatelé Tečchong-ri s velkou hrdostí prohlásili, že budou žít a pracovat v nepřetržité srdečné péči strany, budou dobří v zemědělství a potěší stranu hrdými úspěchy vysokého výnosu plodin, aby se náš maršál již nikdy nemusel o vesnici starat.

 




 

Člen prezídia politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce, místopředseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a místopředseda Ústředního výboru strany soudruh Pak Pong Džu se na místě seznámil se situací  zemědělského družstva Tečchong v okrese Unpcha.

Diskutoval opatření plně odrážející vůli rolníků postavit bytové domy v souladu se záměrem strany a naléhavé poskytnutí stavebních materiálů.

Soudruh Pak Pong Džu zdůraznil potřebu přesměrovat vodní cesty zemědělského družstva podle dobře vypracovaného plánu, okamžitě obnovit odvodňovací čerpací stanice a minimalizovat škody z období dešťů a vědecko-technicky pečovat o zdravý růst zemědělských plodin, poškozených povodněmi.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp