Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN sledoval koncert na počest lunárního Nového roku

 

Pchjongjang 2. února čučche 111 (2022) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un 1. února sledoval koncert na počest lunárního Nového roku.

Umělecké divadlo Mansude, dějiště představení, bylo naplněno nadšením a radostí diváků, kteří měli tu čest sledovat koncert společně s váženým soudruhem generálním tajemníkem ve významný lidový svátek v roce velkých významných revolučních událostí.

 

 

Za uvítacího pochodu vstoupil soudruh Kim Čong Un spolu se svou manželkou Ri Sol Džu do hlediště divadla. Všichni účastníci bouřlivým jásotem “Hurá!” přivítali soudruha generálního tajemníka, který s vynikající ideologickou a teoretickou moudrostí, osvědčenými vůdčími schopnostmi a horoucí láskou k lidu otevírá novou éru a nový svět na této zemi, kde jsou plně uskutečňovány ideály a štěstí lidu a vzácná touha národa po vybudování mocné země.

Vážený soudruh generální tajemník v odpověď na nadšený jásot srdečně poblahopřál publiku a umělcům k lunárnímu Novému roku.

V publiku byli členové prezídia politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce soudruzi Čche Rjong He, Čo Jong Won, Kim Tok Hun a Pak Čong Čchon a tajemníci ÚV KSP soudruzi Ri Il Hwan, Čong Sang Hak, O Su Jong a Tche Hjong Čchol.

Na jevišti vystoupili umělci slavných předních uměleckých skupin, kteří představili monumentální mistrovská díla doby, velebící velikou stranu a skvělou vlast, a další pestrá vystoupení národního charakteru.

V závěru představení opět otřásl sálem nadšený jásot.

Vážený soudruh generální tajemník spolu se svou manželkou Ri Sol Džu vystoupil na pódium a potřásl si rukou s každým účinkujícím, poblahopřál jim k úspěchu koncertu a poté se s nimi nechal na paměť vyfotografovat.

 









 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp

 
 
snímky Korejské ústřední televize, http://uriminzokkiri.com