Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN se setkal s účastníky 7. celostátního shromáždění válečných veteránů


 
Pchjongjang 30. července čučche 110 (2021) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un se 29. července setkal s účastníky 7. celostátního shromáždění válečných veteránů a nechal se s nimi na paměť vyfotografovat.

Když se vážený soudruh generální tajemník dostavil na místo fotografování, všichni účastníci bouřlivě přivítali maršála, který představil budoucím generacím válečné veterány jako příkladné hrdiny legendární éry a zapsal jejich hrdinného ducha zlatými písmeny do dějin vlasti.

Soudruh generální tajemník uvedl, že cenné úspěchy generace válečných vítězů, zářící na slavnou cestu rozvoje naší republiky, povzbuzují náš lid k novému hrdinnému boji, a zdůraznil, že revoluční předchůdci se vznešeným pohledem na nadcházející generace a na revoluci jsou velkou hrdostí a skvělým vzorem pro naši stranu a lid.

Při fotografickém setkání soudruh generální tajemník ujistil o své neochvějné vůli oddaně bojovat až do konce, aby vybudoval silný a vzkvétající stát, o kterém snili váleční hrdinové, a aby se náš lid stal nejšťastnějším na světě.

Po fotografování znovu propukly bouřlivé výkřiky „Hurá!“

Soudruh generální tajemník vřele potřásl rukama válečným veteránům, kteří ho následovali a nechtěli se od něj odloučit, a po dlouhou dobu jim mával se srdečnými pozdravy a upřímným přáním pevného zdraví a dlouhověkosti.
 


 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp