Skip to content

Soudruh Čche Rjong He navštívil Chemický komplex mládeže Namhung a Chovatelskou stanici kachen Andžu

 

Pchjongjang, 28. ledna čučche 108 (2019) (KCNA) – Člen prezídia politického byra Ústředního výboru Korejské strany práce, místopředseda Komise pro státní záležitosti KLDR a místopředseda ÚV KSP soudruh Čche Rjong He zkontroloval Chemický komplex mládeže Namhung a Chovatelskou stanici kachen Andžu.

 

Při prohlídce různých míst chemického komplexu soudruh Čche Rjong He podpořil jeho funkcionáře a dělníky, usilující o velký vzestup výroby. Konzultační terénní setkání uvedlo, že závodní výbor strany by měl povzbudit členy strany a další pracující k tomu, aby se ujali vedení při zkulturňování výroby a životního stylu a zvýšení produkce prostřednictvím důkladného řízení strojů a zařízení a zlepšení technické kontroly s velkou ctí práce na slavném pracovišti spojeném se zásluhami vedení neskonale velkých osobností.

Byla projednána opatření pro příslušné jednotky pro pravidelné dodávky elektřiny, uhlí a dalších surovin nezbytných pro normalizaci výroby.

Soudruh Čche Rjong He se seznámil se stavem modernizace Chovatelské stanice kachen Andžu a zdůraznil nezbytnost aktivně urychlit projekt a produkovat více masa provedením čtyř klíčových bodů pro rozvoj chovu hospodářských zvířat.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp