Skip to content

Fotografie soudruha KIM ČONG UNA s průvodci po místech historické revoluční slávy a s účastníky 8. shromáždění veteránů


 
Pchjongjang 29. července čučche 111 (2022) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un se 28. července v Muzeu Vítězné vlastenecké osvobozenecké války setkal s průvodci po místech historické revoluční slávy spojených s vítězstvím ve válce, kteří se zúčastnili 8. celostátního shromáždění válečných veteránů, a na paměť se s nimi nechal vyfotografovat.

Průvodci byli ohromeni velkým vzrušením a potěšením, že se jim podařilo splnit největší touhu ve svém životě být vyfotografováni s váženým maršálem ve velkém chrámu vzdělávání v tradicích vítězství, který věčně zprostředkovává nesmrtelné zásluhy naší strany o vítězství ve válce.
 

 
Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un se 28. července před Muzeem Vítězné vlastenecké osvobozenecké války setkal s účastníky 8. celostátního shromáždění válečných veteránů a na paměť se s nimi nechal vyfotografovat.

Místo fotografování překypovalo bezmeznou úctou k váženému maršálovi, který oceňuje válečné veterány jako nejhrdinštější generaci, která posílila základy neotřesitelné historie naší republiky v jakékoli nepřízni osudu a příklad neochvějného velkého korejského lidu, a znovu jim projevuje srdečnou náklonnost, aby všichni hrdě dodávali lesk svým životům a udržovali si sílu navzdory pokročilému věku.

Soudruh Kim Čong Un opět vyjádřil hlubokou úctu účastníkům Vlastenecké osvobozenecké války, kteří v bezpříkladně tvrdé revoluční válce odrazili barbarskou agresi amerických imperialistů krvavými vojenskými činy vzpírajíce se smrti a vytvořili vynikající příklad obrany vlasti, obrany revoluce a svaté třídní války, hodný věčného dědění z generace na generaci. Dnes jsou stále nenahraditelnou a nevyčerpatelnou silou a a duchovní oporou naší strany a lidu navzdory svým šedinám.
 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp