Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN s účastníky 1. semináře pracovníků propagandy Korejské strany práce


 
Pchjongjang 1. dubna čučche 111 (2022) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un byl 31. března vyfotografován s účastníky 1. semináře pracovníků propagandy Korejské strany práce.

Přítomni byli soudruzi Čo Jong Won, Ri Il Hwan, Kim Če Rjong, O Il Džong, Ču Čchang Il, Ri Tu Song, Ri Hi Jong a Kim Jong Gwang.

Soudruh generální tajemník povzbudil a srdečně pozdravil účastníky, kteří se oddaně věnují posvátné a zodpovědné práci na spojení strany a mas stejnou myšlenkou a dechem na všech pracovištích a místech země a vytrvale posilují ideologické a politické pozice, která spolehlivě podporují naši stranu, naši revoluci a náš společenský systém.

Všichni účastníci posílili svou neotřesitelnou vůli oslavit nejvyšší čest propagandistických pracovníků KSP v posvátném boji za formování celé společnosti na revolučních myšlenkách Ústředního výboru strany, neměnné pravdě a vždy vítězném praporu naší revoluce, dynamicky podněcujících všestranný rozvoj socialistické výstavby.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp