Skip to content

Shromáždění odhodlání dělnické třídy a odborářů

Pchjongjang 30. května čučche 110 (2021) (KCNA) – 29. května se uskutečnilo shromáždění odhodlání dělnické třídy a členů odborů k plnému projevení bojové síly hrdinné dělnické třídy pod vedením váženého soudruha Kim Čong Una v boji za dosažení nového vítězství v budování socialismu.

Shromáždění, které se konalo na kopci Mansude před bronzovými sochami velkého vůdce soudruha Kim Ir Sena a velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila, se zúčastnil tajemník Ústředního výboru Korejské strany práce soudruh Ri Il Hwan a delegáti a hosté 8. sjezdu Jednotných odborových svazů Koreje.

 

 

Před shromážděním účastníci položili květinové koše a kytice květin k bronzovým sochám velkého vůdce a velkého generála a poklonili se jim. Předseda Ústředního výboru Jednotných odborových svazů Koreje soudruh Pak In Čchol přednesl zprávu, následovanou projevy. Řečníci zdůraznili, že musíme nemilosrdně zlikvidovat všechny protisocialistické a nesocialistické jevy, které podkopávají náš systém, a důsledně vytvářet socialistický způsob života v celé zemi a stát se rozhodnými třídními bojovníky, kteří hájí naše ideologické a politické pozice jako nedobytnou pevnost.

Referent a řečníci vyjádřili svou neotřesitelnou vůli důsledně uskutečnit programové cíle předložené ve zprávě váženého soudruha Kim Čong Una, čímž jasně prokáží velkolepou sílu předvoje v posvátném boji za zahájení nového období vzestupu v budování socialismu.

Na shromáždění byla složena písemná přísaha váženému soudruhu Kim Čong Unovi.

 







 

Seminář pro účastníky 8. sjezdu Jednotných odborových svazů Koreje

 








 

Účastníci 8. odborového sjezdu navštívili Mangjongde a další místa Pchjongjangu

 


 
Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp