Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN s účastníky sjezdu svazu mládeže

 

Pchjongjang 30. dubna čučche 110 (2021) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un se 29. dubna setkal s účastníky 10. sjezdu svazu mládeže a nechal se s nimi na paměť vyfotografovat.

Účastníci sjezdu byli nekonečně nadšeni a potěšeni, že se jim dostalo cti nechat se na paměť vyfotografovat v Paláci slunce Kumsusan, nejvyšší svatyni čučche, společně s váženým soudruhem generálním tajemníkem, který zajistil, že 10. sjezd svazu mládeže se stane bodem obratu a vytvoří nový milník v dějinách čučchejského mládežnického hnutí, a poskytl velký bojový program pro posílení svazu.

Všichni účastníci složili pevnou přísahu, že pozvednou prapor Socialistického svazu vlastenecké mládeže, který odráží velkou důvěru a očekávání váženého soudruha generálního tajemníka, jako prapor boje, aby mocně  projevili  ducha a nezdolnou sílu mladého předvoje a vlastenecké mládeže, nekonečně věrni myšlenkám a vedení strany v majestátním postupu k novému vítězství revoluce.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp