Skip to content

Skončila výstava na počest 8. sjezdu KSP

Pchjongjang 1. února čučche 110 (2021) (KCNA) – Ústřední výstava fotografií, knih a uměleckých děl na počest 8. sjezdu Korejské strany práce se konala od 23. prosince loňského roku do 31. ledna tohoto roku v Galerii korejského umění. Funkcionáři a pracující z mnoha jednotek navštívili výstavní síň, obsahující fotografické materiály a umělecká díla, která odrážejí revoluční kroniku neskonalých velikánů, kteří s mimořádnou moudrostí a vynikajícím vedením dosáhli velkých vítězství a obrovských změn, a díla vyjadřující jejich nesmrtelné ideologické a teoretické přednosti.

 

 

K vidění jsou také fotografie, knihy a umělecká díla ukazující hrdinného ducha našeho lidu, který těsně semknut kolem strany s desetinásobným přesvědčením kráčí vpřed, aby uskutečnil ideál mocného státu a dějiny čučchejské Koreje, charakterizované tvorbou a novátorstvím.

Prostřednictvím návštěvy funkcionáři a pracující posílili své odhodlání věrně podporovat vedení velkého Ústředního výboru strany, který vede budování socialismu našeho stylu k novému vítězství, a důsledně plnit bojové úkoly stanovené historickým 8. sjezdem strany.

 



 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp