Skip to content

Nové plakáty k urychlení rázného pokroku při budování socialismu

Pchjongjang 31. ledna čučche 110 (2021) (KCNA) – Umělecké studio Mansude, Ústřední svaz výtvarných umění, Pchjongjangský institut výtvarných umění a Umělecké studio ministerstva železnic nedávno vydaly propagační plakáty urychlující snahu všeho lidu o provedení závěrů 8. sjezdu Korejské strany práce.

Plakáty odrážejí hlavní myšlenku celkové obnovy hospodářství a zlepšení životní úrovně obyvatel pozvednutím metalurgického a chemického průmyslu, což jsou dva pilíře nezávislé ekonomiky. Rovněž zohledňují potřebu růstu klíčových průmyslových odvětví, včetně elektrárenského, uhelného a strojírenského průmyslu, dalšího posilování ekonomického potenciálu a síly pro dynamické vedení celkové hospodářské výstavby.

Byly také vydány plakáty požadující radikální zlepšení dopravy a vedení masového hnutí za zalesňování a ochranu vodních zdrojů.

Dále vznikly plakáty, které odrážejí myšlenku naší strany „masy nade vše“, a plakáty, které zdůrazňují potřebu rozvoje vědy a techniky a urychlení radikální obnovy vzdělávání v novém století.

Nové plakáty povzbuzují horlivost pro revoluci a boj našeho lidu, což jistě naplní pětiletý plán rozvoje státního hospodářství a přiblíží nové vítězství socialismu našeho stylu.

 














 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp