Skip to content

Fotografie soudruha KIM ČONG UNA s účastníky oslav 75 let Korejské strany práce

 

Pchjongjang, 12. října čučche 109 (2020) (KCNA) – Předseda Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky, vrchní velitel ozbrojených sil KLDR, nejvyšší vůdce naší strany, státu a ozbrojených sil soudruh Kim Čong Un uspořádal 11. října fotografické setkání s účastníky vojenské přehlídky k oslavě 75. výročí založení Korejské strany práce.

Srdečně pozdravil účastníky, kteří prostřednictvím vojenské přehlídky předvedli majestátní vzhled a ohromnou sílu revoluční armády strany, elitní armády neskonale věrné vedení strany.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vyjádřil očekávání a přesvědčení, že oddaní a spolehliví důstojníci a mužstvo našich revolučních ozbrojených sil zůstanou bezmezně věrni vlasti a lidu a svému poslání a odpovědnosti, jak se sluší na hybnou sílu národní obrany, tvůrce štěstí lidu a průkopníky nové civilizace, a nechal se s nimi na paměť vyfotografovat.

 

Předseda Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky, vrchní velitel ozbrojených sil KLDR, nejvyšší vůdce naší strany, státu a ozbrojených sil soudruh Kim Čong Un uspořádal 11. října fotografické setkání s delegáty oslav 75. výročí založení Korejské strany práce.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vysoce ocenil úsilí delegátů slavnostních akcí, kteří v čele generální ofenzívy významně oslavili 75. výročí založení KSP jako velký politický festival navždy zářící v dějinách. Delegáti tak hájili autoritu Ústředního výboru strany a významně přispěli k prokázání ohromné síly naší strany a lidu, kteří s pevnou vírou postupují k vítězství socialismu.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vyjádřil očekávání a přesvědčení, že delegáti i nadále spolehlivě zaručí vítězný pokrok věci velké strany soudruhů Kim Ir Sena a Kim Čong Ila a revoluční věci čučche, která se stala pilířem a základním kamenem naší strany, a nechal se s nimi na paměť vyfotografovat.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp