Skip to content

Soudruh Pak Pong Džu se seznámil se situací různých jednotek provincie Jižní Hwanghe

Hedžu, 25. května čučche 109 (2020) (KCNA) – Člen prezídia politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce, místopředseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a místopředseda Ústředního výboru strany soudruh Pak Pong Džu se na místě seznámil se situací v různých jednotkách provincie Jižní Hwanghe.

Při kontrole zavlažovacích kanálů v provincii Jižní Hwanghe soudruh Pak Pong Džu zdůraznil potřebu jejich řádné správy, aby plně zásobovaly vodou zemědělství, a povzbudil funkcionáře a zemědělské pracovníky družstva Sindap v okrese Pongčchon, kde se dobře pěstuje pšenice.


 

V továrně na součástky pro traktory v Hedžu vyzdvihl nezbytnost neustálého zlepšování kvality výrobků maximalizací využití současné výrobní kapacity a uspokojivého zajištění dodávek potřebných součástek.

Během seznámení s přestavbou továrnu na zemědělské stroje v Hedžu zdůraznil potřebu zvýšit podíl místně dostupných materiálů při výrobě zemědělských strojů.

Terénní poradní setkání diskutovala o opatřeních ke zvýšení produkce obilovin, včetně zúrodnění nové půdy a dodávek zavlažovací vody a zemědělských strojů.

Předtím zkontroloval výrobní proces v nově zřízené továrně na domácí potřeby Rjugjong.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp