Skip to content

Soudruh Kim Če Rjong zkontroloval různé jednotky národního hospodářství

Pchjongjang, 23. května čučche 109 (2020) (KCNA) – Člen politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce, člen Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a předseda vlády soudruh Kim Če Rjong se na místě seznámil se stavem různých jednotek národního hospodářství.

Během prohlídky různých míst přístavu Nampcho soudruh Kim Če Rjong zdůraznil, že v situaci, kdy je protiepidemická práce zdlouhavá, je nutno zlepšit systém kontroly a karantény bez chvilky oddechu.

Terénní poradní shromáždění diskutovalo pokračování postupné dezinfekce na vědecky podloženém základě a pečlivé zajištění dodávek dezinfekčních prostředků tak, aby nedošlo k sebemenším nedostatkům v protiepidemické práci.

 

V zemědělském družstvu Čchongsan v okrese Kangso povzbudil soudruh Kim Če Rjong pracovní boj zemědělských pracovníků a zdůraznil, že pracující by měli silněji rozfoukat plameny velké sklizně na základě metod vědecky založeného zemědělství a zvýšením produkce obilí oslavit 75. výročí založení strany.

Soudruh Kim Če Rjong se také seznámil se situací provozu pchjongjangského metra, vývojem nových výrobků v Kim Čong Tcheově komplexu elektrických lokomotiv a s přestavbou a modernizací Kumsongského traktorového kombinátu.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp