Skip to content

Soudruzi Pak Pong Džu a Kim Če Rjong zkontrolovali staveniště Pchjongjangské všeobecné nemocnice

Pchjongjang, 30. března čučche 109 (2020) (KCNA) – Člen prezídia politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce, místopředseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a místopředseda Ústředního výboru KSP soudruh Pak Pong Džu a člen politbyra Ústředního výboru KSP, člen Komise pro státní záležitosti KLDR a předseda vlády soudruh Kim Če Rjong zkontrolovali staveniště Pchjongjangské všeobecné nemocnice.

Povzbudili budovatele, kteří dělají bezpříkladné zázraky a inovace den za dnem prostřednictvím věrné ofenzívy, nepřetržitého tvrdého boje a rázné bleskové kampaně, věrni vznešenému záměru KSP, aby úspěšně vybudovali všeobecnou nemocnici a darovali ji lidu.

 

Při obhlídce různých míst staveniště zdůraznili, že funkcionáři by měli plně projevit ducha absolutního a bezpodmínečného uplatňování politiky strany, a kladli zvláštní důraz na zajištění kvality a rychlosti výstavby na vysoké úrovni a organizování velení projektů a výstavby.

Otázky diskutované v terénu zahrnovaly silnou politickou agitaci pro posílení nadšení mas, dodržování stavebních standardů a metod při každém stavebním procesu a důsledné plnění denních plánů. Byla rovněž přijata zásadní opatření pro zajištění těžkých strojů a vozidel a racionální využívání sil a prostředků a včasné poskytnutí stavebních materiálů a zařízení příslušnými jednotkami dle tempa výstavby.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp