Skip to content

YouTube smazal kanál “Pchuong” podporující KLDR

Praha, 22. září čučche 108 (2019) – Kanál “Pchuong” (anglickou transkripcí “Phuong”), přinášející pravdivé revoluční filmové materiály z Korejské lidově demokratické republiky, byl na serveru YouTube smazán z důvodu  „opakovaného nebo váženého porušení zásad služby YouTube, které zakazují projevy nenávisti“.

Je zjevné, že k zákazu tohoto zpravodajského kanálu došlo, aby lid nemohl poznávat pravdu o lidové Koreji. YouTube již dříve zakázal řadu kanálů propagujících KLDR, například “StimmeKoreas” a “DPRK Today”. Je to skutečná cenzura a moderní forma fašismu na straně společnosti Google, která vlastní YouTube.  Ukazuje, že “svoboda” a “demokracie”, o kterých mluví imperialisté a jejich placení mluvčí, nejsou skutečné, ale jsou to jen iluze.

Společnost česko-korejského přátelství Pektusan a Česká skupina pro studium a uskutečnění myšlenky čučche se připojují k požadavku na zrušení nespravedlivého zákazu kanálu YouTube “Pchuong”. Ne cenzuře pokrokových myšlenek na YouTube, ne fašismu!

 

 

Na základě informace Anglické studijní skupiny myšlenky čučche, https://juche007-anglo-peopleskoreafriendship.blogspot.com