Skip to content

Nikdo nemá právo házet bláto na posvátný socialistický systém KLDR

Pchjongjang, 22. října čučche 107 (2018) (KCNA) – V poslední době některé nečestné síly včetně Japonska tvrdě pracují na přípravě dalšího “usnesení o lidských právech v severní Koreji” v aréně Organizace spojených národů.

Taková “usnesení o lidských právech”, která každým rokem formují a prezentují, jsou typickým příkladem politizace lidských práv, selektivity a dvojitých standardů, protože jsou plná falše, klamu a házení bláta. Jsou výsledkem konspiračního a zločinného scénáře nepřátelských sil ke zhanobení důstojnosti Korejské lidově demokratické republiky a potlačení jejího posvátného socialistického systému a odhalením jejich hluboko zakořeněné konfrontační kampaně.

 

Realita KLDR, ve které jsou uskutečňovány sny a ideály lidu, jasně dokazuje, jak absurdní je příběh nečestných sil o “lidských právech”.

Problém lidských práv se vyskytuje v západních zemích, kde bují misantropie a nenormální způsob života.

Je zcela zřejmé, že “civilizace” a “standard” západních zemí nemůže být standardem lidských práv světa, protože tyto země se již proměnily v pustinu lidských práv ztělesněním imperialistického způsobu myšlení a pohledu na hodnoty a způsob života, aby se dívaly na ostatní spatra, potlačovaly a ovládaly je.

Navíc nikdo v mezinárodním společenství nikdy neudělil těmto zemím výsadu, aby stanovily světu “standard lidských práv”.

Zejména Japonsko, které se stalo údernou brigádou “povyku o lidských právech” proti KLDR, je státem zločinů proti lidskosti, známých ve světě, takže nemá žádnou tvář a ospravedlnění mluvit o něčí “otázce lidských práv”.

Je to výsměch a urážka spravedlnosti a lidským právům, že Japonsko, které se dopustilo neetických zločinů proti korejskému národu a jiným asijským zemím, ale neomluvilo se za ně, se ujímá vedení v kampani “lidských práv”.

Stojí za pozornost, že zastaralý “povyk o lidských právech” pokračuje dokonce i v době, kdy se situace na Korejském poloostrově a v jeho okolí obrátila k dialogu a míru díky pozitivnímu úsilí KLDR.

Jedná se o záměrně politicky motivovanou provokaci k eskalaci sankcí a tlaku na KLDR a blokování příznivě se rozvíjejícího trendu dialogu a míru pod záminkou “otázky lidských práv”.

KLDR přikládá význam mezinárodní spolupráci při ochraně a podpoře skutečných lidských práv, ale nezůstane pasivním divákem k jakémukoli pokusu o zlověstné politické cíle pod záminkou “otázky lidských práv”.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp

Snímky z časopisu „Korea“ č. 753, v angličtině ke stažení na https://kcnawatch.co/periodical/dprk-korea-october-1-2018/