Skip to content

Mezinárodní výstava nábytku a stavebních materiálů

Pchjongjang, 16. října čučche 106 (2017) (KCNA) – Mezinárodní vědecko-technická výstava nábytku a stavebních materiálů v Pchjongjangu byla otevřena v pondělí ve Vědecko-technickém komplexu.

 

 

Na výstavě jsou představeny kusy nábytku velké užitné hodnoty a svěžesti a praktické stavební materiály, které představilo více než 100 organizací KLDR a dalších zemí a regionů.

Zahajovací slavnosti se zúčastnili funkcionáři, výzkumní pracovníci a učitelé Komise pro výstavbu hlavního města, Ministerstva výstavby a stavebních materiálů a dalších komisí, ministerstev a národních institucí, vědeckých a vzdělávacích institucí a příslušných útvarů a delegace cizích zemí a regionů a členové zahraničních diplomatických misí.

 

 

Čche Čong Ho, prezident Vědecko-technického komplexu, přednesl úvodní projev, a Sim Jong Hak, předseda Ústředního výboru Korejského svazu architektů, pronesl gratulační řeč.

Řekli, že výstava může pomoci výměně vědeckých a technologických úspěchů a zkušeností získanýchv oblasti nábytku a stavebních materiálů, podpořit přátelství a spolupráci mezi zeměmi a podporovat vývoj nových technologií a výrobků.

Výstava potrvá do 20. října.

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp