Skip to content

Kim Čong Un s účastníky 8. sjezdu Korejského svazu dětí

Pchjongjang, 8. června (KCNA) – Vážený maršál Kim Čong Un měl fotografické setkání s účastníky 8. sjezdu Korejského svazu dětí (KSD).

Když maršál Kim Čong Un dorazil na místo konání fotografického setkání, delegáti KSD mu předali voňavou kytici a uvázali kolem krku rudý šátek.

 

8. sjezd KSD byl významnou příležitostí k jeho dalšímu rozvíjení do věčně slavného svazu dětí Kim Ir Sena (Kim Il Sunga) a Kim Čong Ila, řekl a srdečně poblahopřál účastníkům sjezdu, který celému světu představil ducha tří milionů členů KSD, kteří se plně připravují na to, aby byli spolehlivými rezervami pro vybudování socialistické moci a opravdovými nástupci svazu mládeže, a neustále přenášejí tradice protijaponských dětských oddílů a linie Pektu.

Vyjádřiv přesvědčení, že účastníci sjezdu přinesou nový revoluční obrat v práci KSD a posílí ho do pozice budoucích hrdinů mocného pektusanského národa a budou vždy připraveni pro socialistickou Koreu, nechal se s nimi vyfotografovat.

 

 

Na fotografování byli přítomni Čche Rjong He, člen předsednictva Politického byra Ústředního výboru Korejské strany práce, místopředseda Komise pro státní záležitosti KLDR a místopředseda ÚV KSP; Ri Il Hwan, ředitel oddělení ÚV KSP; Čon Jong Nam, první tajemník Ústředního výboru Kimirsensko-kimčongilského svazu mládeže.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp