Skip to content

Kim Čong Un navštívil závod minerální vody Kangso

Pchjongjang, 3. června čučche 106 (2017) (KCNA) –  Vážený nejvyšší vůdce soudruh Kim Čong Un poskytl polní pokyny závodu minerální vody Kangso.
Poté, co byl informován o továrně před mapou s panoramatickým výhledem a výrobním diagramem minerálních vod, prohlédl si památník polního vedení neskonale velkých osob hory Pektu, poskytnutého továrně, prostor pro výchovu v revolučních dějinách a sál věnovaný její historii.

Řekl, že závod je spojen s hlubokou láskyplnou péčí prezidenta Kim Ir Sena (Kim Il Sunga) a vůdce Kim Čong Ila o lid, protože prezident osobně vybral místo továrny a pojmenoval značku “minerální voda Kangso” a vůdce dal instrukci pro přestavbu závodu v období náročného pochodu a osobně vyřešil všechny problémy, které vznikly během projektu.
Obcházeje si kombinovaný velín, několik výrobních pracovních skupin, výstavu výrobků, vodní zdroje, vědecko-technické učební prostory a další místa, vážený soudruh nejvyšší vůdce se podrobně seznámil s výrobou a řízením továrny.
Zajistit, aby výroba v závodě probíhala na vysoké úrovni, je důležitou činností k prokázání výhod socialistického systému KLDR, ve kterém se veškerý majetek společnosti používá k podpoře blahobytu lidu, řekl.Továrna má velmi důležitou povinnost a roli při ochraně a podpoře zdraví lidu, uvedl a nastolil úkoly, kterým bude čelit.

 

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vyjádřil přesvědčení, že funkcionáři a pracující továrny budou masově vyrábět slavnou minerální vodu Kangso vhodnou pro lidské zdraví, aby poskytli lidu další minerální vodu. Poté se s nimi vyfotografoval.

Doprovázeli ho soudruzi An Čong Su, Kim Jong Su a Čo Jong Won, vyšší funkcionáři Ústředního výboru Korejské strany práce.

 

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp