Skip to content

Kim Čong Un navštívil strojírenskou výstavu

Pchjongjang, 13. května čučche 105 (2016) (KCNA) – Kim Čong Un, předseda Korejské strany práce (KSP), první předseda Komise národní obrany KLDR a vrchní velitel Korejské lidové armády, navštívil výstavu strojů a zařízení vyrobených jako pracovní dary věrnosti, aby byly představeny sjezdu mateřské strany. Povšiml si nového typu 80 HP traktoru, vyrobeného Traktorovým závodem Kumsong.
MM00243008
Řekl s hlubokým uspokojením, že je to velký úspěch, že továrna vyrobila vlastními silami a s původními technologiemi nový typ traktoru s velkou kapacitou, jehož všechny aspekty technických parametrů jsou na světové úrovni.
Poté, co obešel různé typy zemědělských strojů nově vyrobených na poli zemědělského strojírenství, řekl, že byly dobře provedeny tak, aby vyhovovaly přírodním a topografickým rysům země a fyzické konstituci Korejců.
Ocenil pětitunový nákladní automobil se 115 HP dieselovým motorem, nově vyvinutý v Automobilovém komplexu Sungri i nový typ autobusu, vyrobený Autobusovým závodem Čchongdžin.
MM00243009
Poté, co zhlédl prostřednictvím vizuálních prostředků vysoce efektivní elektrickou lokomotivu vyrobenou v Kim Čong Theově komplexu elektrických lokomotiv, víceúčelovou rybářskou loď třídy “Hwanggumhe”, postavenou v oblasti rybolovu a 5000tunovou obchodní nákladní loď, postavenou loděnicemi Rjongnam, řekl s velkým potěšením, že uskutečnili hrdé úspěchy přispívající k rozvoji železniční dopravy, odvětví rybolovu a námořní dopravy v zemi.
Vida se zářivým úsměvem ve tváři nový typ traktoru, autobusu, nákladního automobilu a jiné strojírenské produkty, vyrobené našimi vlastními silami a s původní technologií a surovinami, opakovaně s uspokojením konstatoval, že vypadají velmi pěkně a velkolepě. Poznamenal, že výstava byla příhodným výsledkem nastolení přesvědčení a optimismu všech vojsk a všeho lidu ve všeobecné službě za budování prosperujícího národa, třímajíce vysoko heslo upřednostňování vlastního rozvoje.
Poznamenav, že strojírenské výrobky představené na výstavě opět prokázaly, že vlastní vývoj je nejlepší a sebedůvěra a seberozvoj jsou pro nás způsobem, jak žít, řekl, že bychom měli bez výjimky vykořenit náchylnost k dovozu a učinit jí definitivní konec.
MM00243010

Vzdal díky jednotkám za to, že úspěšně vyrobily různé strojírenské produkty plným zápasem na principu seberozvoje na prvním místě ve jménu sedmého sjezdu KSP a dal pokyn, aby co nejdříve zahájily sériovou výrobu.
Měli bychom také v budoucnu posilovat vlastní síly svým vlastním úsilím a s původními technologiemi a zdroji a prosazovat princip seberozvoje na prvním místě, revoluční duch prosekání své vlastní cesty, poznamenal a dodal: Jen naše vlastní síla je to, v co můžeme věřit.
Vyjádřil očekávání a přesvědčení, že veškerá vojska a lid budou dělat jeden poučný úspěch za druhým při provádění linie a zásad vyhlášených na sedmém sjezdu KSP v srdečné odezvě na princip seberozvoje na prvním místě.
MM00243011

Provázeli ho Hwang Pjong So, Pak Pong Ču a Čchoe Rjong He, kteří jsou členy prezídia politického byra Ústředního výboru KSP, Kim Ki Nam, Čchoe The Bok, Ri Su Jong, Kim Phjong He, O Su Jong, Kwak Pom Gi, Kim Jong Chol a Ri Man Gon, kteří jsou místopředsedy ÚV KSP a Ri Čchol Man, ředitel odboru ÚV KSP.

 

 MM00243012 MM00243013 MM00243014 MM00243015 MM00243016 MM00243017 MM00243018