Skip to content

Kim Čong Un se vyfotografoval s účastníky 7. sjezdu KSP

Pchjongjang, 13. května čučche 105 (2016) (KCNA) – Kim Čong Un, předseda Korejské strany práce (KSP), první předseda Komise národní obrany KLDR a vrchní velitel Korejské lidové armády, měl fotografování s účastníky sedmého sjezdu KSP.
MM00243019

Přítomni zde byli Kim Jong Nam, Hwang Pjong So, Pak Pong Ču a Choe Rjong He, kteří jsou členy prezídia politického byra Ústředního výboru KSP a další významní funkcionáři strany, státu a armády a protijaponští revoluční bojovníci.
Když se Kim Čong Un objevil na místě konání, všichni účastníci se ho nadšeně přivítali, vyjadřujíce mu nejvyšší slávu a nejvřelejší díky.
Přijal
jejich jásot a poslal jim vřelý pozdrav.
Znovu srdečně blahopřál účastníkům, že výrazně přispěli ke zvelebení sedmého sjezdu KSP jako velké zdárné revoluční akce a vyfotografoval se s nimi.

MM00243020


V závěru fotografování srd
ečně zamával nadšeně jásajícím účastníkům s širokým úsměvem ve tváři.
Vyjádřil přesvědčení, že účastníci sjezdu úctyhodně splní své revoluční poslání jako jádro členů strany a vůdci doby v boji za důsledné provádění vysoce důležitých úkolů stanovených sedmým sjezdem KSP, odvážně překonávajíce všechny výzvy a překážky na cestě postupu v revolučním duchu Pektu, duchu vánice z Pektu a na principu upřednostňování samostatného rozvoje, vysoko třímajíce rudou vlajku KSP.

kcna.kp

MM00243024 MM00243021 MM00243022 MM00243023