Skip to content

Shromáždění odhodlání organizací pracujících a mládeže

Pchjongjang 12. ledna čučche 112 (2023) (KCNA) – 11. ledna se konala shromáždění odhodlání organizací pracujícího lidu k důslednému provádění usnesení 6. pléna 8. Ústředního výboru Korejské strany práce v obvodě Čchollima a ve vsi Čchongsan-ri obvodu Kangso města Nampcho a na náměstí před Věží myšlenky čučche.

Shromáždění se zúčastnil vedoucí oddělení ÚV KSP soudruh Ri Tu Song a funkcionáři z příslušných regionů, odborů, svazu zemědělských pracovníků a svazu žen a další dělníci, rolníci, odboráři a členky svazu žen.

Na shromážděních byly složeny přísahy váženému soudruhu Kim Čong Unovi.


Pchjongjang 11. ledna čučche 112 (2023) (KCNA) – 10. ledna se v Letním divadle Parku mládeže v Pchjongjangu uskutečnilo shromáždění odhodlání mladého předvoje pro důsledné plnění usnesení 6. pléna 8. Ústředního výboru Korejské strany práce.

Shromáždění se zúčastnil vedoucí oddělení ÚV KSP soudruh Ri Tu Song a funkcionáři svazu mládeže a mládež a studentstvo města.

Předseda Ústředního výboru Socialistického svazu vlastenecké mládeže soudruh Mun Čchol přednesl projev.

Na shromáždění zazněly projevy odhodlání a byla složena přísaha váženému otci maršálu Kim Čong Unovi.

Předcházel mu pochod odhodlání mladého předvoje.

Při pochodu odhodlání v ulicích a na různých místech města zahájili školáci vystoupení dechových kapel a pěveckých sborů.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp