Skip to content

Šíření pandemie a výsledky léčby – 6. 8.

Pchjongjang 7. srpna čučche 111 (2022) (KCNA) – Podle informací Státního mimořádného protiepidemického velitelství nebyly od 18:00 5. srpna do 18:00 6. srpna v celé zemi hlášeny žádné nové případy horečky COVID-19.

V souvislosti s vypuknutím šesti případů horečky ve městě Čongdžu v provincii Severní Pchjongan a v okrese Sinhung v provincii Jižní Hamgjong 5. srpna večer vyrazili členové rychlých mobilních protiepidemických týmů a skupin pro rychlou diagnostiku a léčbu z příslušných mimořádných protiepidemických orgánů na místa a provedli různé důkladné experimenty a testy, včetně potvrzení epidemiologických souvislostí, pozorování příznaků horečky a PCR testů. To vědecky objasnilo, že horečka byla způsobena jinými nemocemi, jako je gastroenteritida.

 

 

Celostátně probíhají intenzivní lékařské prohlídky všech obyvatel, aby definitivně zmírnily krizi způsobenou zhoubnou pandemií v celé zemi a zcela obnovily protiepidemickou stabilitu.

Státní mimořádné protiepidemické velitelství přijímá podrobná praktická opatření ke správnému prozkoumání příčiny horečky mezi novými případy v některých oblastech.

Díky stanovení vědecké taktiky a způsobu léčby našeho stylu je dosahováno úspěchů v léčbě pacientů trpících následky.

Od konce dubna je celkový počet případů horečky 4 772 813, z toho 4 772 739 (99,998 %) se uzdravilo.

 








 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp