Skip to content

Stěhování do nových luxusních domů v Kjongru-dongu

Pchjongjang 18. dubna čučche 111 (2022) (KCNA) – Občané se stěhují do nových domů ve čtvrti Kjongru-dong v hlavním městě Pchjongjangu, aby zvýšili radost a nadšení všeho lidu, slavícího 110. výročí narození velkého vůdce soudruha Kim Ir Sena jako velkou revoluční událost.

Vážený soudruh Kim Čong Un se před Dnem slunce zúčastnil slavnostního otevření terasovité rezidenční čtvrti na nábřeží řeky Potchong a zajistil, aby se páni Kjongru-dongu co nejdříve nastěhovali do tamních nových domů, aby vedli požehnaný život.

 

 

14. dubna se do domů v Kjongru-dongu začali stěhovat novátoři práce, zasloužilí lidé, vědci, pedagogové, spisovatelé a jejich rodiny ve městě.

Těm, kteří se nastěhovali do luxusní rezidenční čtvrti, srdečně blahopřáli funkcionáři Ústředního výboru Korejské strany práce, funkcionáři orgánů strany a vlády v hlavním městě a budovatelé.

Kjongru-dong byl plný lidí tančících ve velké radosti ze stěhování do nových domů.

Pracovní novátoři a zasloužilí lidé, osídlivší Kjongru-dong, zakalili své odhodlání věnovat se rozkvětu velké země v souladu se záměrem váženého maršála a dojatě hovořili o laskavosti Ústředního výboru strany.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp