Skip to content

Vydán již 40. svazek “Sebraných spisů KIM ČONG ILA”

Pchjongjang 5. listopadu čučche 110 (2021) (KCNA) – Nakladatelství Korejské strany práce vydalo 40. díl “Sebraných spisů Kim Čong Ila“, knihovny nesmrtelného kimirsenismu-kimčongilismu, kde jsou systematicky a komplexně shrnuta nesmrtelná klasická díla velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila v chronologickém pořadí.

Tento svazek obsahuje 54 děl, včetně historických projevů, rozhovorů a dopisů zveřejněných velkým generálem od července čučche 75 (1986) do června čučche 76 (1987).

 

 

Práce shrnují vynikající ideologické a teoretické zásluhy velkého generála, který osvětlil cestu boje za dynamický pokrok naší revoluce pod vysoko vztyčeným praporem idejí čučche a zajistil nový vzestup ve všech oblastech budování socialismu všestranným posílením bojeschopnosti strany.

Tento svazek navíc obsahuje díla, která dávají jasné odpovědi na teoretické i praktické otázky vznikající v revoluci a budování. Mezi nimi je otázka dalšího zlepšování a posilování činnosti Čongrjonu (Generálního svazu Korejců v Japonsku) v souladu s požadavky vývoje doby, otázka zintenzivnění vnější propagandy, zkvalitnění výchovné práce na školách, povznesení sportu a tělesné výchovy či otázka pečlivé organizace práce na efektivnějším uspořádání prostředí Pchjongjangu.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp