Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN sledoval vystoupení manželek důstojníků

 

Pchjongjang 6. května čučche 110 (2021) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un 5. května sledoval vystoupení amatérských uměleckých skupin manželek důstojníků velkých kombinovaných jednotek Korejské lidové armády.

Umělecké divadlo Mansude, kde se konalo slavné představení, vřelo nekonečným stěstím a nadšením členek amatérských uměleckých skupin manželek důstojníků, které měly tu čest vidět váženého soudruha generálního tajemníka, po kterém vždy toužily, dokonce i ve svých snech.

Když do hlediště divadla vešel vážený soudruh Kim Čong Un se svou manželkou Ri Sol Džu, sálem otřásl bouřlivý jásot „Hurá!“

Mezi diváky byli členové prezídia politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce soudruzi Čo Jong Won a Ri Pjong Čchol a další kádry Ústředního výboru strany, mezi nimi soudruzi Čong Sang Hak, Ri Il Hwan a O Il Džong. Představení sledovali také soudruzi Pak Čong Čchon, Kwon Jong Džin, Kim Čong Gwan a další velící důstojníci orgánů ozbrojených sil.

Vystoupily členky uměleckých skupin manželek důstojníků několika velkých kombinovaných jednotek lidové armády.

Vážený soudruh generální tajemník vyjádřil velkou spokojenost a vděčnost za to, že manželky důstojníků opěvovaly s nadšením zásluhy strany ve vedení vojenských záležitostí jejich jednotek a uspořádaly svěží představení, které má jasnou ideologickou a politickou úroveň a velkou sdělující a vzdělávací hodnotu.

 

 

Pchjongjang 7. května čučche 110 (2021) (KCNA) – Generální tajemník Korejské strany práce a předseda pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky vážený soudruh Kim Čong Un se 6. května v sekretariátu Ústředního výboru strany setkal s účastnicemi vystoupení amatérských uměleckých skupin manželek důstojníků velkých kombinovaných jednotek Korejské lidové armády a byl s nimi na paměť vyfotografován.

Manželky důstojníků byly nesmírně nadšeny a potěšeny, že si splnily největší přání svého života pořídit si čestnou fotografii s maršálem na nádvoří generálního štábu korejské revoluce.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp