Skip to content

Nové agitační plakáty k povzbuzení bytové výstavby

Pchjongjang 6. dubna čučche 110 (2021) (KCNA) – Nakladatelství Korejské strany práce vytvořilo a vydalo agitační plakáty vyzývající všechen lid a sloužící mužstvo k boji za výstavbu 50 tisíc bytů v Pchjongjangu.

Plakát „Mocí velké jednoty armády a lidu vytvořme novou rychlost Pchjongjangu, legendu budování!“ odráží potřebu srdečně odpovědět na výzvu Ústředního výboru velké strany a prokázat sílu velké jednoty armády a lidu v boji za současnou velkolepou výstavbu ideální ulice lidu.

 

 

Plakát „Výstavbou budov s 50 tisíci byty znovu velkolepě změňme tvář našeho hlavního města!“ zdůrazňuje důležitost úžasné přeměny Pchjongjangu na majestátní a krásné město, které odráží myšlenku, ducha a živou dynamiku naší doby, stejně jako vysoký ideál a úroveň civilizace konkurenceschopné před celým světem.

Plakát „Přednostně vyrobme a dodejme potřebné materiály a vybavení na stavbu budov s 50 tisíci byty!“ odráží hlubokou myšlenku, že by všichni měli jednotně povstat k výstavbě 50 tisíc bytů v Pchjongjangu, což je věcí ctěné touhy naší strany, jejímž cílem je poskytnout obyvatelům hlavního města lepší a kulturnější životní podmínky a v budování plně prokázat věrnost, vlastenectví a tvůrčí moudrost.

 

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp