Skip to content

Velké představení „Opěvujeme stranu“

Pchjongjang, 14. ledna čučche 110 (2021) (KCNA) – Velké umělecké představení “Opěvujeme stranu” na počest 8. sjezdu Korejské strany práce se slavnostně konalo 13. ledna v Paláci sportu v Pchjongjangu.

Představení sledoval generální tajemník Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky, vrchní velitel ozbrojených sil KLDR, nejvyšší vůdce naší strany, státu a ozbrojených sil soudruh Kim Čong Un.

Mezi diváky byli členové prezídia politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce soudruzi Čche Rjong He, Čo Jong Won, Ri Pjong Čchol a Kim Tok Hun a delegáti 8. sjezdu strany.

Ve chvíli, kdy do hlediště vešel za zvuku uvítacího pochodu vážený soudruh generální tajemník, propukl bouřlivý jásot „hurá!“
 

 

Ukázky vývoje umění čučche, vokální a instrumentální hudby, taneční a masové tělocvičné výkony ladily s trojrozměrnými multimédii našeho stylu, mimořádným osvětlením a obrazovkou v pozadí a ukázaly svět slavnostního a okouzlujícího umění. Představení si vysloužilo velkou chválu publika.

Vážený soudruh generální tajemník, srdečně odpovídající na nadšené jásání, vyjádřil velkou spokojenost s úspěšnými výkony umělců, kteří velkolepě prokázali platnost a neporazitelnost myšlenek a činů vždy vítězné Korejské strany práce.

Velké představení, které významně oslavilo 8. sjezd strany, prokázalo železnou víru a ducha všech členů strany, všeho lidu a sloužícího mužstva lidové armády k uspíšení nového vítězství v budování socialismu našeho stylu s využitím veškeré energie k realizaci usnesení sjezdu strany s horoucí věrností a oddaností, ještě pevněji semknuti kolem velkého Ústředního výboru strany, praporu všech vítězství a slávy.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp