Skip to content

Nové domy drůbežářského závodu Kwangčchon

Pchjongjang, 28. prosince čučche 109 (2020) (KCNA) – V oblasti Kwangčchon provincie Severní Hwanghe byly postaveny bezvadné obytné budovy pro tisíc a několik set rodin.

Na krmivové farmě drůbežářského závodu v Kwangčchonu, která se staví jako příklad pro drůbežářský průmysl, byly postaveny krásné přízemní a jednopatrové obytné domy různých stylů na principu „pohodlí a estetika na prvním místě“ s plně zajištěnými životními podmínkami a vybavením.

Ovocné stromy, včetně meruněk a tomelů, a další stromy dobrých druhů byly vysazeny kolem nových obytných budov okouzlujících vesnic v Kwangčchon-ri, Čangsa-ri a Hukgjo-ri v okrese Hwangdžu.
 

 

Vážený nejvyšší vůdce soudruh Kim Čong Un osobně zahájil stavbu moderní drůbeží farmy, která přispěje k rozvoji drůbežářského průmyslu v zemi, a přijal laskavá opatření na podporu výstavby závodu souběžně se zdokonalením krmivových farem jako příkladných jednotek venkovské kultury.

V krátké době armáda, funkcionáři a pracující lid provincie Severní Hwanghe bezchybně postavili domy, které plně ztělesňují požadavky nové éry a přání lidu.

27. prosince se konala shromáždění k předání nových obytných budov v Kwangčchon-ri, Čangsa-ri a Hukgjo-ri. Na shromážděních byly předneseny projevy a obyvatelům předány bytové dekrety.

Vojáci a budovatelé Korejské lidové armády blahopřáli obyvatelům nových domů v nově rozvinutých kulturních vesnicích.

 



 

 

 Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp