Skip to content

Komplex zdraví Rjugjong nabízí příjemné využití volného času

Pchjongjang, 2. prosince čučche 109 (2020) (Pyongyang Times) – Komplex zdraví Rjugjong je spolu s komplexem zdraví Čchanggwang obsáhlým zařízením veřejných služeb v hlavním městě Pchjongjangu. Může pojmout více než 7 000 klientů denně a po dobu osmi let od uvedení do provozu nabídl služby více než 9 milionům.

Ačkoli vzniklo mnoho podobných zařízení k uspokojení stále rostoucí poptávky veřejnosti po vyspělé civilizaci, komplex zdraví přitahuje mnoho návštěvníků. Nejraději mají infračervenou saunu a vysokotlakou sprchovou vanu.

Při běhání na gumových pásech, ježdění na rotopedech a lezení po stěně a při jiných cvičeních s různými přístroji se mohou se mladí lidé pochlubit mládím a staří bohatými zkušenostmi a dovednostmi. Masážní křesla se líbí starším návštěvníkům, protože se cítí zcela svěží, užívajíce si masáž celého těla při poslechu sladké hudby v oddělení plném svěží přírodní vůně.

Návštěvníci si také užijí spoustu zábavy při hraní zábavných her, jako je střelba z elektronických pušek a elektronické motocyklové a automobilové závody.

 








The Pyongyang Times, http://pyongyangtimes.com.kp