Skip to content

Květinová pocta sochám a obrazům velkých vůdců

Pchjongjang, 8. července čučche 109 (2020) (KCNA) – U příležitosti největšího národního smutku navštívil pracující lid, sloužící mužstvo, studenti a žáci bronzové sochy velkého vůdce soudruha Kim Ir Sena a velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila na různých místech země a vyjádřili jim hlubokou úctu.

Před bronzové sochy velkého vůdce a velkého generála na vrchu Mansude byly položeny květinové koše jménem strany, orgánů vlády a ozbrojených sil, společenských organizací, ministerstev, ústředních institucí, jednotek Korejské lidové armády a sil Veřejné bezpečnosti, institucí, továren a podniků všech úrovní města Pchjongjangu a dalších.

 

Také byl položen květinový koš jménem pchjongjangské mise Antiimperialistické národní demokratické fronty.

Masy se uklonily bronzovým sochám velkého vůdce a velkého generála.

Květinové koše byly položeny také před bronzové sochy a portréty velkého vůdce a velkého generála se slunečným úsměvem na různých místech hlavního města, včetně Kim Ir Senovy univerzity, Ministerstva lidových ozbrojených sil a Uměleckého studia Mansude.

Pracující, příslušníci lidové armády, studenti a žáci z celé země navštívili bronzové sochy a portréty velkého vůdce a velkého generála se slunečným úsměvem v místech svého bydliště a vyjádřili jim hlubokou úctu.

 







 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp