Skip to content

Nové obrazové album „Vůdce lidu“

Pchjongjang, 1. července čučche 109 (2020) (KCNA) – Vydavatelství cizojazyčné literatury nedávno vydalo nové obrazové album „Vůdce lidu“.

Album, skládající se ze 3 kapitol, obsahuje fotografie odrážející vynikající vzhled váženého nejvyššího vůdce soudruha Kim Čong Una jako velikána, který pokračuje v nepřetržité cestě revoluční činnosti ve jménu moci a rozkvětu socialistické Koreje a štěstí lidu.

 

První kapitola „Společně s lidem na cestě soběstačnosti a samostatného rozvoje“ se zabývá nesmrtelnými zásluhami váženého soudruha nejvyššího vůdce, který moudře řídí boj našeho lidu za další posílení základny nezávislé národní ekonomiky a otevírá rozkvět velké tvorby a změn.

Druhá kapitola „Uskutečňovat touhy a ideálu lidu“ a třetí kapitola „Pokrevní vazba s lidem“ zachycují vznešenou osobnost váženého soudruha nejvyššího vůdce, který nezištně zasvětil neskonalou lásku a úsilí k zajištění vzkvétající a vysoce civilizovaného života lidu a vždy je obklopen lidem.

Album také obsahuje snímky ukazující skvělé výsledky jeho revolučních aktivit. Mezi nimi je Vědecko-technický komplex, železnice Koam – Tapčchon, která protíná rozsáhlé moře, komplex ovoce a zeleniny Tedonggang a skleníkové družstvo Čungpchjong, které zlepšuje živobytí lidu, dále ulice Rjomjong, ulice vědců Mire (Budoucnost), lázeňská kulturní rekreační oblast Jangdok, akvapark Munsu, lyžařský komplex Masikrjong, jezdecký klub Mirim, přírodopisné muzeum, lidové zábavní středisko Rungna a mezinárodní dětský tábor Songdowon a další.

Obrazové album “Vůdce lidu” bylo vydáno v angličtině, čínštině a ruštině.

 

Anglická verze ke stažení zde:

http://www.korean-books.com.kp/KBMbooks/en/album//20200303165313.pdf

 

Ruská verze ke stažení zde:

http://www.korean-books.com.kp/KBMbooks/ru/album//20200304172946.pdf

 

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp