Skip to content

Blahopřejná návštěva dělostřeleckého praporu 3. sboru

Pchjongjang, 26. března čučche 109 (2020) (KCNA) – Lid celé země srdečně blahopřeje bojovníkům dělostřeleckého praporu 3. sboru Korejské lidové armády, kteří prokázali úžasnou bojeschopnost v dělostřelecké soutěži velkých kombinovaných jednotek Korejské lidové armády na západní frontě pod vedením váženého nejvyššího vůdce soudruha Kim Čong Una a obdrželi mimořádné poděkování a blahopřejný rukopis soudruha nejvyššího vůdce.

24. března pracovníci organizačně-instruktorského oddělení a oddělení propagandy a agitace Ústředního výboru Korejské strany práce uskutečnili blahopřejnou návštěvu dělostřeleckého praporu.

 

Vojáci jednotky srdečně přivítali funkcionáře, kteří je navštívili, s velkou láskou k váženému soudruhu nejvyššímu vůdci, který nezapomíná na vzorné dělostřelce západní fronty. Pracovníci Ústředního výboru strany vroucně poblahopřáli vojákům, kteří získali pochvalu vynikajícího velitele hory Pektu.

Pracovníci Ústředního výboru strany důstojníkům a vojákům přečetli povzbuzující dopisy a naslouchali vyprávění o jejich zásluhách, prohlubujíce pocity příbuzenství. S rodičovským zájmem se seznámili se situací vojenské služby dělostřelců a horlivě předali rozsáhlou materiální pomoc. Navštívili rodiny důstojníků jednotky a přátelsky hovořili s jejich manželkami, které se věnují obraně země a zlepšování života vojáků se svými manžely, a povzbudili je. Požádali dělostřelecký prapor, aby i nadále podporoval politiku strany “výcvik na prvním místě” a v čele celé armády stále oslavoval čest polních dělostřelců, připravených bojovat „jeden za sto“.

 


 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp