Skip to content

Uskutočnil sa spomienkový koncert

Pchjongjang, 3. júla čučche 108 (2019) (KCNA) – Pracujúci a členovia Ústrednej federácie odborových zväzov Kórey uskutočnili v stredu 3. júla na pôde Ústrednej siene pracujúcich spomienkový koncert pod názvom “Náš vodca a robotníci” k nadchádzajúcemu 25. výročiu úmrtia veľkého vodcu súdruha Kim Ir Sena.

Súčasťou koncertu bol príbeh “Náš vodca,” mužské sólo “Červený sneh padá na mesto vyrábajúce železo,” ženský duet “Vodca prišiel do našej továrne” a ďalšie.

Vystupujúci umelci pôsobivo prezentovali nesmrteľné zásluhy a ušľachtilé vodcovské črty prezidenta, ktorý viedol pracujúcich, aby sa stali tvorcami epochálnych zázrakov, vždy sa pohyboval medzi nimi a priniesol svieži rozkvet revolúcie vďaka dôvere ľudovým masám.

Zazneli tiež piesne najväčšej hrdosti a cti kórejských pracujúcich a ďalších ľudí robiacich revolúciu pod vedením váženého najvyššieho vodcu súdruha Kim Čong Una, ktorý premieňa vlasteneckú túžbu veľkého vodcu súdruha Kim Ir Sena a veľkého vodcu súdruha Kim Čong Ila na skutočnosť.

Medzi divákmi bol prítomný podpredseda ÚV Kórejskej strany práce súdruh Čche Hwi a príslušní funkcionári, odborári a pracujúci ľudia z Pchjongjangu.

 



 

Kórejská ústredná tlačová agentúra (KCNA) – www.kcna.kp