Skip to content

Mládež a študenti prisahali vernosť súdruhovi Kim Čong Unovi

Samčijon, 20. júna čučche 107 (2018) (KCNA) – Na vrchole hory Pektu sa v stredu uskutočnilo národné stretnutie mládeže a študentov, ktoré prisahalo, že bude neustále pokračovať v pochode zahájenom na hore Pektu pod vedením váženého najvyššieho vodcu súdruha Kim Čong Una.Vedení súdruhom Pak Čchol Minom, prvým tajomníkom Ústredného výboru Kimirsensko-Kimčongilského zväzu mládeže, vyjadrili účastníci svoje odhodlanie pevnejšie sa pripraviť na to, aby boli silnými osobnosťami v myšlienke a viere, vyzbrojení revolučným duchom Pektu, duchom víchric hory Pektu a princípom uprednostňovania vlastného rozvoja, a bojovníkmi za uskutočnenie revolučnej veci čučche.

Zdôraznili potrebu prechovávať veľkého vodcu súdruha Kim Ir Sena a veľkého vodcu súdruha Kim Čong Ila vo vysokej úcte ako večné Slnká čučche po všetky generácie a rozhodne brániť a navždy oslavovať revolučnú myšlienku a vodcovské zásluhy neskonale veľkých mužov.

Taktiež prisľúbili, že budú rozhodne veriť a nasledovať váženého najvyššieho vodcu súdruha Kim Čong Una a stanú sa živými pevnosťami a štítmi, oddanými brániť Ústredný výbor Kórejskej strany práce.

Stretnutia sa ďalej zúčastnil predseda provinčného výboru KSP v Rjanggangu súdruh Ri Sang Won, príslušní funkcionári, predstavitelia zväzu mládeže a účastníci študijného pochodu.

Kórejská ústredná tlačová agentúra (KCNA) – www.kcna.kp