Skip to content

Kim Čong Un si pozrel predstavenie Štátneho zaslúžilého zboru

2017-02-22-02-01Pchjongjang, 23. februára čučche 106 (2017) – Nádherné predstavenie sa uskutočnilo v stredu v Ľudovom divadle pri príležitosti 70. výročia založenia Štátneho zaslúžilého zboru.

Kim Čong Un, predseda Kórejskej strany práce, predseda komisie pre štátne záležitosti KĽDR a vrchný veliteľ Kórejskej ľudovej armády, sa objavil v hľadisku.

Medzi divákmi boli prítomní aj podmaršal KĽA Hwang Pyong So, člen prezídia politického byra ústredného výboru KSP, podpredseda Komisie pre štátne záležitosti KĽDR a vedúci generálneho politického byra KĽA; Choe Ryong Hae, člen prezídia politického byra ÚV KSP, podpredseda Komisie pre štátne záležitosti KĽDR a podpredseda ÚV KSP; Kim Ki Nam, člen politického byra ÚV KSP, člen Komisie pre štátne záležitosti KĽDR a podpredseda ÚV KSP; veliaci dôstojníci KĽA, funkcionári, umelci, novinári a redaktori z oblasti literatúry a umenia a médiá KPA.

kimcongun-h1-0

Predstavenie začalo národnou hymnou.

Jeho program zahŕňal orchestrálnu hudbu, mužské zborové spevy „Na večné časy s Vodcom a Stranou“ a „Séria piesní partizánov“ a ženské trio s mužským zborom „Jarný pozdrav Čong Ilovho štítu“.

Účinkujúci predviedli pôsobivú reprezentáciu umenia a majestátneho vzhľadu umeleckého súboru revolučnej armády.

Predstavenie, plné nezdolnej revolučnej myšlienky Kórejskej strany práce, revolučného ducha hory Pektu a nepremožiteľnej sily Kórey veľkého Kim Ir Sena a Kim Čong Ila, dosiahlo vrchol, keď Zbor uviedol mužský zborový spev „Poďme brániť socializmus“ a „Náš pochod“.

Vystúpenie bolo zakončené orchestrálnou hudbou a mužským zborom „Pôjdeme po ceste vernosti“. Úplne preukázalo vieru a vôľu armády a ľudu dosiahnuť bez zlyhania konečné víťazstvo pri plnení socialistickej veci Čučche, stmelenej rešpektovaným Najvyšším vodcom Kim Čong Unom, rovnako ako vzdalo hlbokú úctu Prezidentovi Kim Ir Senovi a vodcovi Kim Čong Ilovi, ktorí energicky podnikli dlhú cestu revolúcie.

Vystúpenie bolo prevelice vychválené publikom, keďže prinieslo čerstvý závan hudobnej kultúry prostredníctvom kombinácie orchestra v kórejskom štýle, zboru a pestrých vokálnych čísel.

kimcongun-h2-0

Kim Čong Un vyjadril veľkú spokojnosť nad revolučným a vojenským výkonom Štátneho zaslúžilého zboru a srdečne zablahoželal všetkým členom Zboru k jeho 70. výročiu založenia.

Vyjadrujúc domienku, že Zbor by mohol úplne naplniť svoje poslanie a povinnosť ako základná jednotka a motor kórejskej revolúcie a význačný partizánsky trubač súčasnosti, absolvoval fotografovanie so zakladateľmi, umelcami a vedúcimi členmi Zboru.

kimcongun-h-0

Tím politických správ
http://rodong.rep.kp/