Skip to content

KLDR k uprchlické krizi – KCNA obviňuje USA z odporného porušování lidských práv

11182318_840469512669429_1883878140110224906_nPchjongjang 26. listopadu (KCNA) – Korejská ústřední tisková agentura ve své obžalobě ve středu uvedla, že v současné době zachvátila svět nejhorší uprchlická krize.

Desítky tisíc uprchlíků, kteří přišli o své domovy v důsledku krvavých válek vedených USA v souladu s jejich politikou intervence a jejich scénářem ke svržení vlád jiných zemí, bloudí při hledání životních prostředků, nostalgicky vzpomínajíce na své drahé rodné kraje.

Jejich ubohý osud plně odhaluje pokryteckou povahu USA a Západu, kteří se prohlašují za „přeborníky v oblasti lidských práv“ a jejich skutečnou barvu jako duchovního otce uprchlické krize.

Svět je zachvácen nejhorší uprchlickou krizí od druhé světové války, obvinění poznamenává, a pokračuje:

Evropa upadla v chaos v důsledku neslýchaného přílivu uprchlíků.

Říká se, že více než 502 tisíc uprchlíků je na cestě do Evropy, kromě těch, kteří se do ní už přistěhovali od začátku letošního roku.

Mnoho uprchlíků se utopilo na cestě do Evropy na palubě starých pašeráckých lodí poté, co byli podvedeni překupníky.

Dokonce i ti, kterým se podařilo dosáhnout Evropy, jsou více mrtví než živí.

Noviny a televize ukazují fotografie a videa, která se zabývají porušováním lidských práv, jako jsou policisté násilně deportující uprchlíky kamiony jako krabice, házejíce jim jídlo jako zvířatům, kteří kopou muže běžícího s dítětem v náručí, aby spadl. Veškeré toto týrání jiskří velkou nelibostí a obavami.

Tato uprchlická krize je nevyhnutelným produktem severoamerické hegemonistické politiky intervence s cílem realizovat své ambice k ovládnutí světa.

11535931_985060711524297_920175290554001701_n

Alarmující nárůst počtu uprchlíků na Středním východě a v severní Africe lze především přičíst pádu vlád a vážné sociální nestabilitě v regionech, způsobeným přetrvávajícím rušením cizími vojsky a podvratnou činností a sabotáží.

V novém století USA vyvolaly mnoho válek pod různými záminkami, aby ovládly svět, což vyvolalo bezprecedentní uprchlickou krizi.

Nálety, podniknuté ze strany USA a Západu na Sýrii pod záminkou „války proti terorismu“, vytvářejí nebývalé množství uprchlíků.

„Barevné revoluce“, které USA považují za další oporu pro světovou nadvládu spolu s válkou, jsou jednou z hlavních příčin uprchlických krizí.

Přechovávání iluzí o USA a následování jejich linie vedou k sebezničení, poznamenává obvinění, a pokračuje:

To jasně dokládá, co se děje v Evropě zaplavené uprchlíky.

MexTexBorder5Realita v blízkovýchodních a severoafrických zemích a naprostý chaos v Evropě učí pravdě dějin, že každá země, která se podřídí USA bez výrazné odlišnosti a postoje, činí vyhlídky a budoucnost národa ponurými a přivodí si tragický osud.

Mnohé země a mezinárodní organizace mají plné ruce práce s diplomatickými výzvami k rychlému vyřešení uprchlické krize.

Ale tato krize může jen těžko najít své řešení a svět nemůže být pokojný, dokud existují USA, příčina všech neštěstí a katastrof lidstva.

Nejlepším řešením uprchlické krize je přísně potrestat USA, nejhoršího světového porušovatele lidských práv a rušitele světového míru a stability, zdůraznila obžaloba.

 

Video KCTV:

KCNA (kcna.kp)