Skip to content

Socializmus vedený Kórejskou stranou práce je neporaziteľný

8mb96k258Vedenie Kórejskej strany práce (KSP) počas revolúcie je pokrokovým vedením, orientovaným na ľudové masy, ktoré chráni a plne realizuje ich nezávislosť. Zvláštnosťou revolučného vedenia je, že sa riadi politikou Songun a realizuje jeho revolučnú líniu.

Dnes KSP vedie vec Čučche k víťazstvu s uznávaným rešpektom a vynikajúcimi vodcovskými schopnosťami ako veľká strana súdruhov Kim Ir Sena a Kim Čong Ila.

Socializmus kórejského typu orientovaný na masy bol v tejto krajine vybudovaný vďaka veľkým inováciám a úspechom pod zástavou Čučche práve vďaka vedeniu KSP, ktoré vyriešilo všetky problémy revolúcie a výstavby na príncípoch Čučche a z nezávislého stanoviska.

Vďaka vedeniu KSP počas revolúcie a vedenia politiky Songun nebývale vzrástla vojenská sila Kórejskej ľudovej armády, čím sa vojenská sila KĽDR stala oceľovým štítom a vo veľkej jednote armády a ľudu začal prebývať revolučný vojenský duch.

KSP je neporaziteľná revolučná strana, ktorú k víťazstvu vedú vodcovia našej revolučnej veci, zakladateľ a budovateľ strany – večný vodca Kim Ir Sen a večný generálny tajomník Kim Čong Il, majúci veľkú úctu, zabezpečujúc jednotnú ideológiu a jednotné vedenie storočie za storočím.

Vec socializmu, ktorá napreduje pod vedením KSP je neporaziteľná. Viera vojakov a ľudu dokončiť vec revolúcie Čučche, ktorá sa začala na vrchu Pektusan, nasledujúc maršala Kim Čong Una z genrácie na generáciu je nezlomná.

Ri Kang Chol

Rodong Sinmun

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.