Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN vedl úderná cvičení jednotek Korejské lidové armády


 
Pchjongjang 10. října čučche 111 (2022) (KCNA) – Dle rozhodnutí Ústřední vojenské komise Korejské strany práce o provedení vojenských cvičení s cílem neutralizovat provokaci nepřátel ve vážné situaci na Korejském poloostrově se 6. a 8. října konala cvičení frontových jednotek dálkového dělostřelectva a leteckých oddílů Korejské lidové armády k palebným úderům.

Vojenská cvičení na místě vedl generální tajemník Korejské strany práce a předseda její Ústřední vojenské komise vážený soudruh Kim Čong Un.

Cvičení sledovali členové Ústřední vojenské komise strany.

Vážený soudruh Kim Čong Un řekl, že neustále se zhoršující vojenská situace kolem našeho státu diktuje naší revoluci potřebu rychlejší a důslednější přípravy na válku a posílení schopnosti vojenské reakce. Zdůraznil, že příslušníci lidové armády musí být neustále v nejdůslednější a nejúplnější bojové pohotovosti.

Vážený soudruh Kim Čong Un vyzval všechno sloužící mužstvo, aby se pevně vyzbrojilo důkladným pohledem na hlavního nepřítele a čučchejským pohledem na válku a skálopevně bránilo přední linii země a její suverenitu neporazitelnou vojenskou silou, a nechal se na paměť vyfotografovat s vojáky, kteří se účastnili cvičení.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp