Skip to content

Zavedení kultury výroby a kultury života je posvátným vlasteneckým dílem

Pchjongjang, 5. dubna čučche 109 (2020) (KCNA) – Deník Rodong sinmun (Noviny práce) v autorské stati 5. dubna zdůrazňuje, že jedním z důležitých úkolů k dosažení vítězství v ofenzívě pro čelní průlom je aktivní práce na založení kultury výroby a kultury života.

Zavedení kultury výroby znamená udržovat uklizená a čistá pracoviště, řádně se starat o vybavení a materiály a zajišťovat kvalitu výrobků a jejich kulturní a hygienický charakter. Zavedení kultury každodenního života znamená udržovat na vysoké úrovni ulice, vesnice a obydlí a ostatní životní prostředí, udržovat je v čistotě a vést každodenní život od oblékání, etikety, veřejné morálky až po výživu v souladu se socialistickým způsobem života.

 

Prostřednictvím práce na vytvoření kultury výroby a kultury každodenního života se testuje přístup k politice strany a vlastenectví. Práce na projevení nadřazenosti socialismu nachází své živé vyjádření v budování civilizace. Nadřazenost a moc socialismu našeho typu, která nemůže být kapitalismem dosažena ani napodobena, lze jasně prokázat, když se postupně vytvoří kultura výroby a kultura života.

Revoluční způsob života pod heslem “Nežijeme pro dnešek, ale ve jménu zítřka!” by se měl jasně projevit ve snaze o nastolení kultury výroby a kultury života. V letošním roce je důležité provádět jarní hygienické práce v kombinaci s kampaní zabraňující průniku COVID-19.

Všichni funkcionáři, členové strany a další pracující lidé by měli hluboko v srdcích třímat důležitost práce pro vytvoření kultury výroby a kultury života a měli by za ni být odpovědní jako hospodáři.

 
















 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp

Korea dnes – Čosonui onul, https://dprktoday.com

Korejská ústřední televize, https://www.youtube.com/channel/UCGDz4rL5Ify2HnulepOWOLw/videos