Skip to content

Kampaň na podporu zdraví

Pchjongjang, 20. února čučche 109 (2020) (KCNA) – Souběžně s posilováním práce pro důslednou prevenci šíření onemocnění novým koronavirem byla na různých místech celé země aktivně zahájena propagandistická práce s cílem vysvětlit význam této činnosti, symptomy nemoci, její léčbu a preventivní opatření a další.

Ačkoli v naší zemi nebyl dosud nikdo infikován novým kmenem koronavirů, jsou sanitárně-propagandistické materiály šířeny do mnoha jednotek, aby lidé netratili ostražitost a včas se s touto nemocí vypořádali.

 

Nejen v orgánech ochrany zdraví, ale i na místech, kde se shromažďuje mnoho lidí, byly umístěny sanitárně-propagandistické nástěnky, a lékaři poliklinik a nemocnic každým dnem před vyšetřováním zdraví obyvatelstva s vysokým smyslem pro odpovědnost provádějí sanitárně-propagandistickou práci.

Agitační vozy na vhodných místech vyvíjejí intenzivní sanitárně-propagandistickou práci a cestující ve vozidlech hromadné dopravy, včetně autobusů, metra a tramvají, jsou informováni různými metodami o hygienických znalostech.

Aktivně se také pracuje na propagandě prostřednictvím sdělovacích prostředků, které včas podrobně informují občany o nebezpečí viru a trasách jeho šíření, projevech, diagnóze a preventivních opatřeních.

 










 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp

Snímky Korejská ústřední televize