Skip to content

Dopis soudruhu Kim Čong Unovi k 7. výročí úmrtí soudruha Kim Čong Ila

Vážený soudruh

KIM ČONG UN

předseda Korejské strany práce

předseda Komise pro státní záležitosti KLDR

vrchní velitel Korejské lidové armády

Pchjongjang

 

Vážený soudruhu Kim Čong Une!

Společnost česko-korejského přátelství Pektusan a Česká skupina pro studium a uskutečnění myšlenky čučche si v těchto dnech společně s hrdinným korejským lidem a pokrokovými lidmi celého světa připomínají smutné 7. výročí odchodu velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila.

Poučeni tragickým kontrarevolučním převratem a obnovou kapitalismu v naší vlasti a dalších zemích vysoce oceňujeme nesmrtelné zásluhy velkého generála o uchování a rozvinutí socialismu v osvobozené části Koreje, jeho zásluhy o uhájení míru na Korejském poloostrově a obranu vlasti nejmocnějšími zbraněmi před intrikami imperialistů a jejich vazalů.

Jsme hrdi na to, že lidová Korea dále pod vedením slavné Korejské strany práce kráčí cestou společenského pokroku a stojí v čele boje za globální nezávislost a světový mír.

Přejeme Vám pevné zdraví a mnoho úspěchů v dalším boji za rozkvět Vaší krásné země a národní znovusjednocení. Revoluční zásluhy velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila společně s neskonale velkým dílem velkého vůdce soudruha Kim Ir Sena budou zářit věčně!

Ať žije velký kimirsenismus-kimčongilismus!

Ať žije slavná Korejská strana práce!

 

Společnost česko-korejského přátelství Pektusan

Česká skupina pro studium a uskutečnění myšlenky čučche

v Praze dne 13. 12. čučche 107 (2018)