Skip to content

Kim Čong Un poskytl pokyny přestavěné Pchjongjangské kosmetické továrně

 

Pchjongjang, 29. října čučche 106 (2017) – Vážený nejvyšší vůdce soudruh Kim Čong Un spolu se soudružkou Ri Sol Ču poskytl terénní pokyny Pchjongjangské kosmetické továrně, která se stala vzorem a standardem pro národní kosmetické továrny.

 

Poté, co zhlédl mozaiku velkého vůdce soudruha Kim Čong Ila nazvanou “Poskytnout našim lidem lepší kosmetiku”, vážený soudruh nejvyšší vůdce si prohlédl nově uspořádanou místnost pro výchovu v revolučních dějinách a místnost věnovanou dějinám továrny.
Když si soudruh drahý vážený vůdce pečlivě prohlédl všechny snímky terénních pokynů Kim Čong Ila továrně v srpnu 2003, uvedl, že velký generál by byl velmi potěšen, kdyby viděl, že továrna byla zrenovována.

 

Všechna místa továrny jsou spojena s láskou Kim Čong Ila k lidu, když se snažil poskytnout mu nejcivilizovanější životní podmínky, řekl Kim Čong Un, vyzývaje funkcionáře a zaměstnance továrny k výrobě další kosmetiky dobré kvality se světovou konkurenceschopností a jejímu poskytnutí lidu s trvalou vzpomínkou na terénní pokyny Kim Čong Ila z toho dne.
Prohlédl si integrovanou místnost pro řízení výroby, kosmetiku, mýdlo a kosmetické nádoby, návrhovou místnost, kosmetický institut, kosmetickou analytickou laboratoř, vědecko-technický učební prostor, zkušební místnost a další místa továrny, aby se podrobně seznámil s renovací, výrobou, výzkumem a kvalitou zboží.

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce byl velmi potěšen, řka, že řada kosmetických přípravků vyráběných v továrně je početná a jakostní a že nejen provedení jejich nádob, ale i balení jsou velmi pěkné. Řekl s hrdostí, že je velmi příjemné přemýšlet o našich ženách a lidech, kteří rádi obdrží kosmetiku na světové úrovni vyráběnou v továrně, která byla uvedena na moderní, vědeckou a průmyslovou základnu, a poukázal na to, že sen žen, které chtějí být krásnější, byl uskutečněn.
Řka, že výrobní oblasti, vzdělání a život pracujících továrny jsou naprosto pozoruhodné, přičemž všechny budovy jsou svěží a energeticky úsporné a vše se radikálně pozvedlo, uvedl, že se cítí dobře, protože továrna byla přestavěna tak, aby mohla být hrdá před světem, tak aby byla bezvadná i ve vzdálené budoucnosti.

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce nastolil důležité úkoly, jimž bude továrna čelit, a přímo stanovil úkoly modernizace druhotného výrobního procesu.
Vyjádřiv očekávání a přesvědčení, že funkcionáři a zaměstnanci továrny budou pokračovat v inovacích a pokroku v úsilí poskytnout lidu kvalitní kosmetiku, měl s nimi fotografické setkání.
Doprovázel ho místopředseda Ústředního výboru Korejské strany práce soudruh An Čong Su a soudruzi Kim Jo Čong a Čo Jong Won, vedoucí funkcionáři ÚV KSP.

 

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp