Skip to content

Soutěž agitačně-propagačních skupin mládeže

Pchjongjang 10. května čučche 110 (2021) (KCNA) – Putovní umělecké skupiny mládeže z celé země a jejich hlasatelé od 5. do 9. května soutěžili ve svých agitačně-propagačních aktivitách na podporu pracujících v Kim Čchekově metalurgickém komplexu a Namhungském chemickém komplexu mládeže.

Umělecké skupiny soutěžily v agitačně-propagačních aktivitách, aby přivítaly pracující, kteří ráno nastupují do komplexů, a povzbudily je uvnitř komplexů ke zvýšené výrobě. Hlasatelé soutěžili ve svých schopnostech blahopřát novátorům.

 

 

Na jeviště v různých dílnách a na staveništích komplexů byla uvedena čísla s vysokou ideologickou a uměleckou hodnotou, která výrazně představují politiku strany. Vyprávění a mužské sólo „Rudý sníh padá z noční oblohy ocelového města“ a další čísla vnesly do mysli dělníků zvyšujících výrobu čučchejského železa velkou důvěru a odvahu.

Přitažlivé vyprávění a píseň „Socialismus kráčející vpřed“ a smíšený sbor „Táborový ohni, vzplaň“ a další čísla odrážející ducha doby velmi nadchnula pracující Namhungského chemického komplexu mládeže při plnění úkolů prvního ročníku nové pětiletky.

Během svých agitačně-propagačních aktivit členové uměleckých oddílů vysvětlili politiku strany svými vysokými vyprávěcími schopnostmi v různých dílnách a informovali jejich dělníky o záslužných činech zaměstnanců komplexů.

 





 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp