Skip to content

Soudruh Kim Če Rjong se seznámil se stavem různých jednotek

Pchjongjang, 27. května čučche 108 (2019) (KCNA) – Člen politbyra Ústředního výboru Korejské strany práce, člen Komise pro státní záležitosti KLDR a předseda vlády soudruh Kim Če Rjong se na místě seznámil se stavem různých jednotek včetně Tepelného energetického komplexu Pukčchang, Tepelné elektrárny východního Pchjongjangu a Automobilového komplexu Sungri.

 

Soudruh Kim Če Rjong při prohlídce elektráren instruoval jejich pracovníky, aby řádně organizovali a řídili výrobu, aktivně zaváděli cenné technicky inovativní návrhy, pravidelně udržovali vybavení a zvyšovali výrobní kapacitu na maximum.

V Automobilovém komplexu Sungri vyzval továrnu, která je spjata se zásluhami vedení strany, aby se vždy ujímala vedení ve výrobě, zintenzívnila aktualizaci výrobních procesů a zajistila přesné zpracování vybavení na vysoké úrovni.

Konzultační setkání v terénu diskutovala o takových otázkách, jako je další zlepšování současné výrobní kapacity tepelných elektráren prostřednictvím patřičných opatření příslušných jednotek k zajištění tepelných elektráren surovinami a jinými materiály a přeměnou automobilového průmyslu na vývojově a tvořivě orientovaný.

Soudruh Kim Če Rjong se na místě seznámil se stavem komunálních služeb v Pchjongjangu a zdůraznil nezbytnost posílení řízení a kontroly nad stavebními pracemi při urychlení výstavby za účelem zvýšení kapacity čistírny odpadních vod v centru města  a důsledného dodržování zásady výstavby infrastruktury na prvním místě.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp