Skip to content

Kórejský ľud bude vždy žiť svojím vlastným spôsobom

Pchjongjang, 13. októbra čučche 107 (2018) (KCNA) – Slogan “Žime svojím vlastným spôsobom!” je skvelým strategickým sloganom, ktorého by sa malo pevne držať až dovtedy, kým sa nedosiahne historická vec formovania celej spoločnosti na princípoch kimirsenizmu-kimčongilizmu, píšu vo svojom článku Noviny práce (Rodong sinmun).

Tento slogan odráža rozhodného bojového ducha, berúc svoj osud do vlastných rúk na základe vlastnej sily, technológie a zdrojov.

Kórejský ľud, ktorý pod týmto sloganom kladie rozhodujúcu úlohu svojej duševnej sile národnej sebestačnosti a jednomyseľnej jednoty, zahájil rozkvet v ére Strany práce, obrátil namáhavý pochod na pochod budovania zeme blaženosti a priniesol sériu epochálnych udalostí veľkého významu v dejinách národa. Ak by nemal ducha sebadôvery vo veľkej ére Mallimy, keď sa všetko rýchlo mení, bola by dôstojnosť KĽDR, stojacej v strede svetovej politiky, nemysliteľná.

V uplynulých rokoch kórejský ľud úspešne ukončil 70-dňovú kampaň a 200-dňovú kampaň, po ktorej nasledovala nepretržitá ofenzíva. Získal tak najcennejšie sily národnej obrany a urobil veľký krok v dosahovaní cieľov 5-ročného plánu národného hospodárskeho rozvoja. Všetky tieto víťazstvá a úspechy, ktoré prekvapujú celý svet, náš ľud dosiahol vďaka svojej vlasteneckej oddanosti a revolučnému duchu sebadôvery.

Kórejský ľud bude dláždiť širokú cestu k prosperite krajiny v revolučnom duchu sebadôvery a vytrvalosti pod zdvihnutým  sloganom “Žime svojím vlastným spôsobom!

Kórejská ústredná tlačová agentúra (KCNA) – www.kcna.kp