Skip to content

Rozhodně se vyrovnejme s psychologickou kampaní imperialistů

Pchjongjang, 18. května čučche 107 (2018) (KCNA) – Imperialisté se uchylují k hrubé psychologické pomlouvačné kampani spolu s politikou síly k rozkládání antiimperialistických nezávislých zemí, uvádí článek Rodong sinmun (Novin práce) z pátku 18. května.

Pokud je člověk ovládnut psychologickou kampaní imperialistů, nevěří ve vlastní sílu, ztrácí přesvědčení o spravedlnosti a vítězství své věci a může se jen vzdát a obrátit kabát, poznamenává článek a pokračuje:

Situace naléhavě vyžaduje, abychom se rozhodně vyrovnali s psychologickou kampaní imperialistů.

 

Zmařit základnu imperialistů a zlověstnou psychologickou kampaň je důležitým způsobem, jak bránit svrchovanost země a národa a vítězně prosazovat věc globální nezávislosti.

Je nutné, aby armáda a lid byli silní ve víře. Ti, kteří mají silnou revoluční víru a vůli, se nikdy nebudou bát nepřátel ani neudělají krok zpět.

KLDR demonstruje svou moc jako sílu čučche navzdory jakýmkoli bouřím. Je to proto, že její armáda a lid jsou upřímní ve své víře. Protože jsou pevně vybaveni revoluční myšlenkou naší strany, myšlenkou čučche, a jsou přesvědčeni o spravedlnosti věci revoluce čučche a nevyhnutelnosti jejího vítězství, nikdy jimi neotřese žádná psychologická kampaň imperialistů.

 


 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp