Skip to content

USA čeká jaderný úder a konečné zničení

Pchjongjang, 20. září čučche 106 (2017) (Uriminzokkiri) – USA vymyšlená “rezoluce o sankcích” Rady bezpečnosti Organizace spojených národů je součástí bezpříkladné vojenské hrozby a sankcí a blokády k potlačení KLDR.
USA popisuje prostředky KLDR k jadernému odstrašení pro sebeobranu jako „největší hrozbu pro mír“, ale není to ničím více než hanebnou logikou a lupičským činem k ospravedlnění svých zločinů proti míru na Korejském poloostrově.
KLDR má přístup ke všemu a získala všechno, což mohla udělat i přes nejtvrdší sankce a blokádu ze strany nepřátelských sil, a je snem počítat s tím, že KLDR může být otřesena ke změně svého postoje tváří v tvář novým „sankcím“.
Nepřátelské nezodpovědné a absurdní sankce, tlak, hrozby a vydírání nabídnou možnost KLDR posílit své odstrašování, zatímco jim přinese nejhořčejší hanbu.
KLDR, která se vztyčila jako nejmocnější jaderně ozbrojený stát navzdory bezprecedentním obtížím a zkouškám, se nebojí žádných sankcí, tlaku a války. Je nyní v plné připravenosti ke zničení nepřátelských základen svým rozhodným a preventivním úderem v případě, že budou vykazovat jakkoli nepatrné známky provokace.
V případě, že USA nakonec zvolí konfrontaci a válku, pohrdajíce strategickou pozicí KLDR, jaderné mocnosti čučche a světového vojenského obra, setkají se s hrozným jaderným úderem a ubohým a konečným zničením.

 

Uriminzokkiri, http://www.uriminzokkiri.com